Overzicht

Nieuws

Normen voor de circulaire economie

Op donderdag 6 juni organiseert het NBN zijn kick-off-evenement "Standards for the Circular Economy", in de kantoren van het NBN in Brussel.

Verschillende stakeholders zullen dan samengebracht worden om een Belgisch spiegelcomité op te zetten voor de nieuwe ISO / TC 323 rond Circulaire Economie. Deze technische commissie zal werken aan de standaardisatie op het gebied van circulaire economie om vereisten, kaders, begeleiding en ondersteunende instrumenten te ontwikkelen met betrekking tot de implementatie van circulaire economieprojecten.

Tijdens de aftrap zal het NBN ook meer informatie geven over het normalisatieproject, alsook over het normalisatieproces en het werk van deskundigen.

Gezien de relevantie van het werkterrein voor een breed scala actoren, wil het NBN het juiste publiek bereiken en een zeer kwalitatieve Belgische spiegelcommissie kunnen opzetten om het werk te starten.

Als u graag deel wilt nemen aan het TC-werk, kunt u zich al als een expert op de volgende link registreren zodat u toegang krijgt tot alle relevante documentatie.

Meer informatie en registratie voor de aftrap: klik hier

Heeft u vragen over dit evenement of wilt u zich aanmelden als een expert voor de TC, aarzel dan niet om contact op te nemen met Pauline Billiouw, Belgische TC-secretaris, pauline.billiouw@nbn.be of telefonisch op +32/479 73 23 78.