Overzicht

Nieuws

Packcontact - Netwerkbeurs

25/4/2019 - Huis van de Voeding, Roeselare

Nieuwe wetgeving, druk vanuit ketenpartners en consumentenorganisaties dwingen zowel de voedings- als verpakkingsindustrie om constant te innoveren.


Bent u als voedingsbedrijf op zoek naar oplossingen voor uw nieuwe verpakkingsuitdagingen? Wenst u alles te weten te komen over de meest recente innovaties en legt u liefst eenvoudig en snel contact met de aanbieders van deze ontwikkelingen?

Uniek netwerk- en kennisevent Packcontact 2019, het netwerk event voor verpakkingsspecialisten en voedings-bedrijven, biedt u de ultieme mogelijkheid om dit alles te combineren op één namiddag! U mag een mix van boeiende lezingen, innovaties en directe contacten toegespitst op het centrale thema van circulaire verpakkingseconomie verwachten.

Lezingen en experts

Liesje De Schamphelaire van Fevia brengt de uitdagingen voor voedingsverpakkingen in kaart en blikt vooruit naar mogelijkheden.

Filip Vangeel van Valipac, uw partner in circulaire verpakkingseconomie, brengt u onder andere de case rond recyclage van  palletwikkelfolie.

Ontdek in primeur een innovatieve, ecologische en efficiënte reinigingsoplossing voor de voedings- en verpakkingssector van Christophe Coen van Cold Jet.

Charlotte Beirnaert, verantwoordelijke verpakkingen bij Lidl geeft inzicht in het beleid van de succesvolle retailer waarbij duurzaamheid centraal staat.

 
Exposanten en innovaties: ontdek ze hier!


Packcontact is een initiatief van Fabrieken voor de Toekomst in samenwerking met het Belgisch Verpakkingsinstituut (IBE-BVI), Pack4Food, Centexbel-VKC, VerpakkingsCentrum/IMO-IMOMEC (Universiteit Hasselt), Alimento, PlastIQ, Flanders' Food, Fevia en TUA West. Fabrieken voor de Toekomst zorgt voor een hechte samenwerking tussen bedrijfswereld, kennisinstellingen en overheid.                                                                                                                    

Bezoeken? Schrijf u hier meteen in!